1. Norge
  2. Command™ Brand
  3. Inspirasjon
  4. Dekoreringsideer for studenthybelen

Dekoreringsideer for studenthybelen

Soverom med dekoreringer

Gjør rommet du leier til ditt eget med Command™ skadefrie opphengsløsninger.

  • Flytter du til en studentby eller skal du leie privat i høst? Da ser du sikkert etter dekoreringsideer til studenthybelen hvor du ikke må hente pappas drill eller et malingsspann som kan koste deg depositumet! Den gode nyheten er at pynting på studenthybelen og klargjøring for nytt studieår nettopp ble mye enklere, takket være Command™.


    Command™-selvklebende tape og kroker lar deg henge opp pynt på studenthybelen slik som bilderammer, bilder, dekorasjoner, lys og mye mer, uten å tenke på spikre, skruer eller stifter. Når tiden er inne for å flytte videre, eller når du vil dekorere på nytt, fjernes de enkelt fra veggen, uten å etterlate merker eller skade. Så uansett om du skal flytte inn i en studentby, leie en leilighet, bo et sted midlertidig eller rett og slett bare ikke klarer å bestemme deg og trenger inspirasjon til studenthybelen, kan det pyntes og dekoreres helt skadefritt.

De beste tipsene for dekorering av studenthybelen

  • Fint soverom
    Ditt sted, din plass

    Skill deg ut i mengden og pynt opp studenthybelen med lyslenker, garderobesaker, girlandere, bilder, planter og mye mer fra de mest trendy og mest merkelige steder. Command™-produkter inkluderer kroker, klemmer, oppheng og tape for å holde veggdekorasjonene på plass. Når tiden er inne for å flytte, kan du etterlate veggene slik du fant dem.

  • Command™-serien er tilgjengelig hos mange forhandlere – sjekk hvor du kan kjøpe
    Organiser baderommet

    Command™-baderomshyller og kroker passer perfekt til fliser og våtrom. Det betyr at du ikke lenger trenger å miste såpen på gulvet og du har alle toalettsakene dine på samme plass, skilt fra alle andres! De har bedre hold enn sugekopper og sørger for at alt du trenger er tilgjengelig rundt vasken, dusjen eller badekaret.

  • Kreativt bildeoppheng
    Heng dem opp

    Skap en ny memotavle til studenthybelen med kun tråd og Command™ klare dekorklemmer. Klem sammen bilder, lapper og andre minner og huskelapper! Bruk Command™ små trådkroker til å henge opp tavler for en særegen look, og Command™-fjærklemmer for plakater eller prints som enkelt kan byttes ut. Laget av interiørblogger Anna Lysik, fra "Don't Cramp My Style".

  • Studieområde med artikler som holdes på plass av Command-kroker og tape
    Vær den ultimate studiekameraten

    Uansett om du skal style studenthybelen eller et hjemmekontor i den leide leiligheten, vil utvalget av Command™-produkter og rimelig tilbehør gjøre at du enkelt kan skape en inspirerende og organisert studiesone, uten rot eller skader. Prøv å heng opp notater fra den siste oppgaven slik at du husker dem til senere!

  • Command-kroker og tape brukt på et kjøkken
    Få orden på kjøkkenet.

    Uansett hvor vanskelig det kan være å holde orden på kjøkkenet når du deler med andre, vil Command™-nøkkelrekke og Command™ klare kroker være den perfekte måten å bruke vegg- og skapplass på, og få kjøkkenredskapene opp og bort.

    Hvis du skal henge opp klokker, kalendre eller rammer, passer Command™ sagtannhenger perfekt for å friske opp kjøkkenveggen og få litt liv inn i fellesområdet.

  • Plakater og møteromsblokker
    Enkel oppbevaring

    Ikke la oppbevaringseskene dominere rommet når du har denne enkle løsningen! Rydd opp i sminkehylla og i resten av skapet med noen enkle oppbevaringstips og produkter fra Command™. Du kan henge opp trådstativer skadefritt med Command klare kroker. For esker bruker du Command™ bildeoppheng.


Utforsk Command™-serien:


Vil du vite mer eller hvor du kan kjøpe?