1. Norge
 2. Command™ Brand
 3. Inspirasjon
 4. Ideer til juledekorasjoner

Ideer til juledekorasjoner

Ta en titt på idéene våre til juledekorasjon nedenfor, og finn inspirasjon til ditt eget design!

Bilde av julepynt
Sett igang med dekorasjonen for høytiden

Hvis du er ute etter nye, kreative ideer til julepynt som ikke medfører skader på veggene, har vi svaret. Command™-kroker holder seg på plass gjennom hele sesongen, men er enkle å fjerne når det er på tide å ta ned dekorasjonen.

Bla gjennom våre dekorative ideer for julepynt

Det har aldri vært så enkelt å pynte til jul og andre anledninger. Command™-tape passer perfekt til å henge opp lyskjeder, julestrømper, lage utstillingsvegger eller -vinduer og lar deg være så kreativ du bare vil – uten å skade veggene dine. De kommer til å sitte gjennom hele sesongen, både inne og ute, og når dekorasjonene skal tas ned – løsner Command™ også! Bare strekk av tapen og slipp den, uten å etterlate merker eller skader. Utrolig!

Finn ut hvor du kan kjøpe!


Fire måter å henge opp juledekorasjonene på!

 • Command™ klare kroker er velegnet for diskret dekorering. Med de klare krokene og tapene kan dekorasjonene dine virkelig skille seg ut! Brukes på malte vegger og glatte overflater – ikke til bruk på tapet.

 • Command™ dekorative kroker er kroker av metall og fuskemetall som gir den siste touchen til kranser, julestrømper og tunge dekorasjoner. La dem henge hele året, eller ta dem ned når høytiden er over.

 • Command™-utendørskroker er vann- og værbestandige kroker som er velegnet for oppheng av lys og dekorasjoner utendørs på UPVC, glass og behandlet tre!

Lag ditt eget plassbesparende juletre!

Belys stuevegger og andre steder der du ikke har plass til et juletre, ved hjelp av Command™ klare kroker og dekorasjonsklips, og skap et vakkert alternativt juletre med smålys. Følg trinnene nedenfor for å gi liv til de alternative juledekorasjonene dine!

 • ScotchBlue™-tape på veggen med Command™ klare kroker
  Trinn 1

  Bruk ScotchBlue™ eller maskeringstape for ømfintlige overflater til å markere malen på veggen for å oppnå perfekt symmetri. Med Command™ klare dekorasjonsklips, Command™ klare minikroker kan du montere krokene langs de diagonale kantene og hjørnene. Fjern maskeringstapen forsiktig ved å dra i en vinkel.

 • Command™ klare kroker med julelys og julekuler på veggen
  Trinn 2

  Ta lyskjedene og tre dem rundt krokene for å skape juletreformen din. Bruk ekstra kroker der du vil montere de største julekulene dine.
  Tips: Hvis du bruker batteridrevet lys, er Command™ bildeoppheng velegnet til å henge opp batteriboksen på veggen, og kan enkelt tas av for å bytte batteriene.

 • Dekorasjonsidé til juletre på veggen med Command™ klare kroker
  Trinn 3

  Bruk ekstra julekuler og dekorasjon som tar hensyn til festeevnen av Command™-krokene. Hvis du vil gjøre en endring, er det bare å strekke tapen nedover sakte og mot veggen.

 • Dekorasjonsidé med juletre på veggen
  Trinn 4

  Tilpass treet med favorittdekorasjonene dine som passer til innredningen din. Legg til småting eller adventsoverraskelser. Eksperimenter med ulike former og maler!

  KJØP NÅ!


De beste tipsene for juledekorasjon med Command™-kroker

 • Person som henger julepynt på veggen

  Sørg for at overflatene er tørre og frie for støv, fukt og kondens. Når den er satt opp, venter du i én time før du henger opp dekorasjonen på nytt for å gi limet tid til å feste seg.

 • Person som henger batteripakke til julepynt på veggen

  Command™ bildeoppheng sitter godt og er perfekte for batteribokser. Med dobbel låsefesting er de enkle å ta av for bytte av batterier!

 • Juledekorasjoner som henger på veggen med Command™ klar krok

  Bruk kroker og tape som er tilpasset vekten og typen dekorasjon som brukes. All emballasje er tydelig merket med festeevne og tapetype.

 • Person som fjerner Command™-krok fra veggen

  Når du fjerner Command™ klar tape, strekker du tapeen ned SAKTE og RETT mot veggen. Etter det første strekket tar du tak i tapen høyere opp før du trekker på nytt. Hold alltid fast i kroken til tapen løsner.

Hva er fordelene ved å henge opp lys og dekorasjoner med Command™-kroker?

 • Ingen verktøy nødvendig-ikon
  Ingen verktøy nødvendig.

  Krever ikke drill eller verktøy! Command™-tape kan brukes på mange typer glatte overflater, inkludert malte vegger, fliser, glass og tre. Våre vannavvisende tape og utendørs tape kan brukes i all slags vær og forhold.

 • Vekt ikon
  Sitter godt.

  Command™-tape benytter et smart lim som sitter godt så lenge du trenger det, og etterlater ingen merker. Husk å vente i én time på at limet skal feste seg, og kontroller vektgrensen til krokene på pakken!

 • Ikon for fjerning av Command
  Fjernes uten spor.

  Enkel å fjerne – skadefritt! Bare dra det av for å fjerne uten å etterlate hull, merker eller søl. Husk å dra fliken sakte rett nedover for å fjerne den uten skader.

 • 3M logo
  3M-teknologi.

  Command™-tape kombinerer en rekke pålitelige 3M-teknologier for å gi deg kvalitetssterke produkter som dekker alle behovene dine innen dekorasjon og organisering.

Vil du vite mer eller hvor du kan kjøpe Command™?