1. Norge
 2. Command™ Brand
 3. Inspirasjon
 4. Organiser rommet ditt med Command™-kroker

Jakkeknagger, veggkroker og mer – organiser rommet ditt med Command™ opphengsløsninger.

Organiseringen av hjemmet ditt blir enkel og skadefri med Command™-kroker og opphengsløsninger.

Kvinne som sitter på kjøkkenbenken

Skadefri organisering – som vist på TV.

Klikk for å se annonsen!

Vakkert organiserte og ryddige områder – skadefrie!

Opplev kraften av hjemmeorganisering med Command™ skadefrie kroker. Designet for å feste seg sterkt til en rekke overflater innendørs, inkludert malte vegger, fliser, glass, plast og glatt tre, slik at du kan skape vakkert organiserte vegger, skap, bad og arbeidsområder – på enkelt vis. Maksimer plassutnyttelsen uten verktøy, spiker eller skade på overflater
– trikset for hjemmet som du har lett etter!

Command™-produkter er ikke bare selvklebende kroker, de lar deg også ombestemme deg og flytte på ting. Tilgjengelige i mange ulike designer for å passe din individuelle stil og dekor. De kommer også i en mengde størrelser og tåler overraskende høy vekt. Slik kan du rydde og organisere hjemmet ditt på vakkert vis, uten frykt for veggskader.

 • Organiser kjøkkenskap med Command™-løsninger
  Perfekte kjøkkenskap

  Skap en følelse av ro og orden, og maksimer utnyttelsen av skapene. Command™-kroker passer godt til skapdører og overflater, og hjelper deg med å utnytte all plassen – mulighetene for organisering er uendelige. Krever ingen verktøy, bare fest dem og vent i én time, så er du klar til å organisere kjøkkenet ditt.

 • Vær kreativ uten å skape rot med Command™-løsninger
  Kreativitet uten rot

  Det er enkelt å lage et spennende skjulested der barna kan lære, leke eller skape en magisk verden med Command™-produkter. Uansett om du skal henge opp favorittkunsten din, jakker, sekker eller andre ting, kan du skape det perfekte stedet der de kan utforske fantasien sin. Det beste av alt er at de kan tas ned uten skader når det er på tide med en forandring.

 • Skap en ryddig arbeidsplass med Command™-løsninger
  En ryddig arbeidsplass skaper ro

  Frisk opp arbeidsplassen din med en ny stil som både er funksjonell og stilig med Command™-produkter. Enkel montering og ingen skader betyr at du kan dekorere og omdekorere slik du vil, og skape en arbeidsplass som fungerer for deg.

 • Lag den perfekte oppbevaringen for ting til kjæledyr med Command™-løsninger
  Lag den perfekte oppbevaringen for ting til kjæledyr med Command™-løsninger

  Uansett om det er fôringstid, på tide med en tur eller lek, kan du sørge for at du alltid er klar ved å ha alt tilbehøret til kjæledyret ditt lett tilgjengelig. Command™-kroker er enkle å bruke til oppbevaring og organisering av alt utstyret til kjæledyret ditt, uten å skade hjemmet.

Fire Command™-løsninger for organisering av hjemmet, uten behov for verktøy!

 • Universalkrokene våre finnes i alle former og størrelser og kan brukes overalt i hjemmet. Til jakker, sekker, redskaper og til og med tyngre gjenstander som trappestiger – få alle tingene dine vekk fra gulvet og opp på veggen. Vårt utvalg av kroker holder fra 225 g til 3,4 kg.

 • Vi har et stort utvalg smarte Command™-løsninger som gir deg enkel tilgang til husholdningsgjenstander som koster og mopper, kleshengere og til og med sprayflasker.

 • Smarte og dekorative Command™-kroker i metall er perfekte som prikken over i-en og er stilige i ganger og oppholdsrom. Perfekt for jakker og sekker på opptil 3 kg.

 • Vannavvisende tape er designet for å tåle vann og fuktighet. Velegnet til bad, våtrom og dusjer. Hold håndklær, morgenkåper og toalettsaker organisert med baderomskroker og oppheng.


De beste tipsene for organisering – sjekk ut Command™-tipsene våre.

 • Ha alt du trenger lett tilgjengelig
  Viktige ting innen rekkevidde!

  Hvor la jeg buksen, ansiktsmasken, nøklene eller leketøyet? Listen er lang. Command™-kroker er perfekte for glatte overflater, inkludert fliser og plast, slik at du har alt du trenger lett tilgjengelig når det er nødvendig!

 • Bruk Command™-minikroker hvis du har liten plass
  Plass til å vokse

  Skap en levende vegg der favorittplantene dine kan utfolde seg. Command™-minikroker er små og diskrete, og de lar deg gjøre planten eller dekorasjonen til hovedfokuset, uten spikerhull!

 • Command™-kroker kan brukes til en rekke ulike formål
  Én krok, endeløse bruksområder!

  Våre bestselgende Command™ mellomstore kroker kan brukes i hele hjemmet på alle slags smarte måter. Heng dem opp ned eller i en vinkel for å gi enda flere oppbevaringsløsninger – fra å feste posen i søppelbøtten til å organisere kjelelokkene. De er også velegnet til å henge opp dekorative gardiner og lette gardinstenger.

 • Bruk Command™-kroker til å henge opp koster og mopper
  Plass til en kost?

  Har du koster og mopper som faller over hverandre eller tar opp plass på gulvet? Sprayflasker under vasken som ramler ned på føttene dine? Få dem opp på veggene og vekk fra gulvet med opphenget vårt for sprayflasker, eller vår bestselgende klype til kost!


 • Person som viser hvordan du fjerner Command™-kroker på trygg og riktig måte

  Vil du sikre at du bruker (og fjerner!) Command™-kroker på riktig måte?

  Ta en titt på instruksjonssiden vår for å sikre at du bruker Command™-kroker på riktig måte.

  Vi har videoopplæring og en trinnvis veiledning som viser deg hvordan du organiserer, dekorerer og fjerner, uten å skade veggene dine!

  SLIK BRUKER DU COMMAND™-KROKER

Bla gjennom organiseringsideene våre.

Ingen plass er utilgjengelig med Command™-kroker. Omorganiser rommet ditt med rask montering og fjerning. Klikk på bildene i galleriet nedenfor, og la deg inspirere av organiseringsideene våre.

Ofte stilte spørsmål om Command™-kroker.

Er det noe du lurer på? Ta en titt på de mest populære spørsmålene fra kundene våre, eller klikk på linken for å se alle ofte stilte spørsmål.

 • Venting i en time sikrer at limet får lang nok tid til å danne sterk klebing til veggen eller overflaten før det legges vekt på det. Etter første påføring anbefaler vi alltid at du fjerner rammen (Command™-bildeoppheng) eller krokdel (Command™-kroker) fra veggen, for å kunne trykke hardt på tapen i 30 sekunder. La stå i minst én time før opphenging/festing.

 • Du bør ikke bruke Command™-produkter på ømfintlig tapet eller papirtapet. Det kan hende det ikke fester godt på visse vinyltapeter. På grunn av det store utvalget av tilgjengelige tapetoverflater, kan det hende at noen typer er ømfintlige. Det er viktig å merke seg at Command™-limet bare er så sterkt som tapetens limbånd til overflaten nedenfor.

 • Varm ganske enkelt opp baseplaten med en hårføner for å mykne limet. Bruk deretter tanntråd for å kutte forsiktig gjennom skummet for å fjerne kroken eller opphenget fra overflaten. Strekk eller trekk av det resterende limet.

Vil du vite mer eller hvor du kan kjøpe?