1. Norge
 2. Command™ Brand
 3. Kontakt oss
 4. Ofte stilte spørsmål
Kunst som henger på veggen

Lurer du på noe?

Se Ofte stilte spørsmål nedenfor om Command™-produkter, vanlige bruksområder og overflater, og feilsøkingsveiledningen vår.

Command™-kroker – våre oftest stilte spørsmål og svar
 • Hvilke overflater kan jeg bruke Command™-tape på uten å forårsake skade?

  • Utmerket for overflater som er svært vanskelige å bore i!

   Command™-klebemiddel sitter sterkt og fast på en rekke ulike overflater, inkludert faste, hule og malte vegger, og malt eller lakkert treverk. Den egner seg også for overflater som er vanskelige å bore i – for eksempel fliser, glass, rustfritt stål og melamin.

   Command™-tape er enkel å fjerne – lager ikke sprekker, hull, skader i gips eller klebemiddelrester.

   Festeevne og skadefri fjerning gjør Command™-klebemiddel perfekte til leieboliger og innkvartering der boring i veggen ikke er tillatt, og bidrar til å sørge for at du får igjen depositumet!

  • Skadefri opphenging på overflater med Command™-kroker

    

 • Alle våre Command™ produkter og tapettyper har maksimal festeevne.

  Er du ikke sikker på hvilket Command™-produkt som passer for deg? Vi veide noen vanlige husholdningsgjenstander for å gi deg en bedre forståelse av vekten du henger opp på veggene dine. Utforsk Command™ vektreferanseveiledning for å finne det beste Command™-produktet til prosjektet ditt.

  • Selv de letteste elementene trenger riktig støtte. De små krokene kan holde en vekt som tilsvarer et lite glass med syltetøy eller sjokoladepålegg. Konge!

  • Mel, ris og pasta kommer vanligvis i pakker på 500 g, 1 kg eller 2 kg. Se for deg en middels stor melpose når du bruker de mellomstore krokene våre.

  • For tyngre ting trenger man en skadefri opphengsløsning som takler oppgaven. 2 kg tilsvarer vekten til en standard forpakning med vaskepulver. Hvis du er usikker på hvor mye vekt krokene tåler, er det bare å sjekke vekten som er angitt på pakken.

  • Leter du etter en løsning for å henge opp tyngre gjenstander? Du kan sammenligne gjenstanden din med i underkant av tre melkekartonger, da de til sammen veier rundt 3,6 kg!

  • Gjenstander som bilderammer og oppslagstavler kan bli veldig tunge, og det er her våre bildeoppheng kommer til nytte. Tape med middels styrke holder tilsvarende et 5-litersspann med maling. Når malingen har tørket, er det bare å henge opp!

  • Festeevnen til store bildeoppheng kan gjøre det umulige! Den tyngste ballen i bowlinghallen tilsvarer 7 kg, noe som er ganske imponerende. Det betyr at disse krokene er pålitelige nok til de aller største rammene og bildene dine.

  • A: Varm ganske enkelt opp baseplaten med en hårføner for å mykne klebemiddelet. Bruk deretter tanntråd for å kutte forsiktig gjennom skummet for å fjerne kroken eller opphenget fra overflaten. Strekk eller trekk av det resterende klebemiddelet.

  • A: Pass på at du har latt det gå minst én time før du henger opp bilderammen. Når du har hengt opp rammen under den første påføringen, anbefaler vi alltid at du fjerner rammen fra veggen (ta tak nederst på rammen og trekk av overflaten).


   Når rammen er tatt ned, sørger du for å trykke hardt mot all tapen igjen i 30 sekunder for å sikre at den sitter godt på plass (dvs. trykk tapen mot veggen og på baksiden av rammen). Vent i én time før du henger opp bildet (slik at klebemiddelet fester seg). Hør etter klikket når du gjør det, for å sikre at tapen er «låst» på plass.

  • A: Sørg for at tapen har blitt separert langs perforeringene før de festes sammen.
   Pass på at du har klemt hvert sett med tape fast gjennom rammen i 30 sekunder når de først påføres.
   Hvis du vil ha mer informasjon, kan du kontakte kundeinformasjonssenteret vårt på 06384.