1. Norge
 2. Command™ Brand
Command™-kroker og tape brukes til å lage en bildevegg

Dekorer og organiser med Command™-kroker og tape

Glem spiker, skruer, stifter eller sølete limprodukter! Command™-kroker og tape fester godt og fjernes helt – uten fare for veggskade.

 • Ikon viser verktøy med en linje over hvor det står at verktøy ikke kreves

  Verktøy kreves ikke

  Drill eller verktøy kreves ikke! Command™-tape kan brukes på mange typer glatte overflater, inkludert solide, hule og malte vegger, fliser, glass og tre.

 • Ikonet viser en vekt for å demonstrere at Command™ holder sterkt.

  Holder sterkt

  Command™-tape benytter et smart lim som sitter godt så lenge du trenger det, og etterlater ingen merker. Husk å vente i én time på at limet skal feste seg, og kontroller vektgrensen til krokene på pakken!

 • Ikon som viser at Command™-kroker og tape fjernes enkelt og helt

  Fjernes uten spor

  Enkel å fjerne – skadefritt! Bare dra det av for å fjerne uten å etterlate hull, merker eller søl. Husk å dra fliken sakte rett nedover for å fjerne den uten skader.

 • Ikon som viser 3M. Forskning. Applied to Life Logo

  3M-teknologi

  Command™-tape kombinerer en rekke pålitelige 3M-teknologier for å gi deg kvalitetssterke produkter. Tapen bruker strekk-løsne 3M-teknologi og fjernes skadefritt, kombinert med egenskaper som Dual-Lock™ for våre bildeoppheng.

En skadefri opphengsløsning for ethvert prosjekt

Command™-produkter er ikke bare selvklebende kroker! Tilgjengelig i mange ulike design for å passe din individuelle stil og dekor. De kommer også i en mengde størrelser og tåler overraskende høy vekt. Få orden på sakene og hjemmet ditt uten frykten for veggskade hvis du skulle ombestemme deg eller vil flytte rundt på tingene dine.

 • Command™ brukt til å lage en bildevegg
  På jakt etter litt inspirasjon?

  For å inspirere deg litt, har vi samarbeidet med favoritt-interiørbloggerne våre som har funnet noen nye og spennende måter å tilpasse hjemmene sine på.

  La deg inspirere

 • Command™-produktutvalg ikon
  Utforsk produktutvalget vårt!

  Se gjennom Command™ Brand-produkter, og finn nye løsninger for organisering, dekorering og feiring – både innen- og utendørs!

  Se alle produkter

Finn produktene og inspirasjonen til ditt neste opphengsprosjekt!

 • Bilderamme ikon
  Henge et bilde

  Våre kroker og tape til bildeoppheng passer perfekt til å henge opp rammer og veggkunst opptil 60 x 90 cm og 7,2 kg! Lag gallerivegger og heng bilder sikkert på plass.

  Bildeoppheng – en trinnvis veiledning

  Inspirasjon til bildevegger

 • Organiserings ikon
  Organisering av mitt område

  Vårt utvalg av universalkroker og organiseringsutstyr gjør at du kan få det meste ut av området ditt, uten å bruke drill. Utmerket for organisering av kjøkken, vaskerom og skap. Heng opp alt fra koster og redskaper til jakker og sekker.

  Inspirasjon for vakkert organiserte områder

 • Dekorasjons ikon
  Midlertidig dekorasjon

  Vårt nyeste utvalg av Command™ Adjustables™-avtagbare kroker og klemmer passer perfekt når du vil henge opp dekorasjoner både inne og ute. Slå deg løs i bursdagsselskaper og andre feiringer, vel vitende om at du kan ta dekorasjonene ned skadefritt når selskapet eller høytiden er over.

  Flyttbare, skadefrie kroker og klemmer

 • Dusj ikon
  Henge gjenstander på badet

  Vår vannfaste tape passer perfekt til badet, dusjen og våtrommet. Command™ baderomskroker holder seg fast på fliser, glass og malte overflater. Si farvel til sugekopper som glir!

  Slik henger du opp på et bad uten å drille i flisene